dennis-goslar.jpg

DENNIS GOSLAR

Webdesigner

Jeg startede Almod Web Design i 2012, og har siden da arbejdet som konsulent for virksomheder og brands i Danmark og udlandet. Jeg står for al webdesign og udvikling samt web-management, herunder optimering af salg og marketing. Jeg har også den daglige drift af firmaet hvor jeg står for kundekontakt/opfølgning/rapportering.


Samarbejdspartnere

 

AMBRE DESVIGNES

Grafisk Designer

ambre-desvignes.jpg

Ambre er designer og illustrator, uddannet i Frankrig med speciale i visuel kommunikation. Hun har en evne til at producere grafisk materiale der enkelt og præcist udtrykker nerven i et brand. Se mere til Ambre her.

ERIK FIALA

Grafisk Designer

erik-fiala.jpg

Erik er en meget alsidig grafisk designer, med et skarpt øje for detaljer. Han designer logoer, udformer visuelle identiteter, og udvikler UX design og UI design. Se mere om Erik her.

 

SOFIE MATHIASSEN

Fotograf

sofie-mathiassen.jpg

Sofie er fotojournalist for Berlingske, og står for produkt- og portrætfotografi i forbindelse med udviklingen af websites og webshops. Hun har et unikt talent for at fange og afbilde det essentielle i sine motiver. Du kan se Sofies profil her.

BILLEDSTØJ

Video

billedstøj.png

Billedstøj er visuelle historiefortællere fra det mørke Jylland. De har lavet film for bla. ambassader, madmagasiner og canadisk TV, og har en bred teknisk og kreativ formåen. Se mere om Billedstøj her.