OM MIG

Hej! Jeg hedder Dennis Goslar, bor i Aarhus, og jeg designer og udvikler websites + e-commerce.

Jeg startede Almod Web Management i 2012 med en mission om at levere knivskarpt design og brugervenlig funktionalitet i specialtilpassede webløsniger. Jeg udvikler hovedsagligt på platformene WordPress/WooCommerce og Shopify.

Med fokus på e-commerce, håndterer jeg online forretningsaspekter for mine klienter – blandt andet analyse af købsflow og kundeadfærd, opsætning og optimering af online marketing, søgeoptimering og social media.

Desuden designer jeg visuelle identiteter, logoer og grafiske elementer.

GLADE KUNDER

Almod kom flot i mål med vores webshop på trods af stramme budgetter og komplicerede processer. Desuden er der lavet løbende optimeringer som Almod med stor fleksibilitet & kreative løsninger har fået det optimale ud af. Efterfølgende SEO er også blevet løst med stor tilfredshed. Hele processen igennem har Almod holdt sig til vores koncept & æstetik. Daglige udfordringer bliver også løst hurtigt og effektivt. Generelt er der stor velvilje til at gøre en ekstra indsats til at få vores hjemmeside til at glide problemfrit.

Ralf Leerskov - Journal

Enkelt, meget brugervenligt og supercool! Kan varmt anbefale Almod Web Management.

Jan Juhl Jensen - Akupunktur

Almod har med smil og opfindsomhed skabt den helt rigtige hjemmeside for mig. Kan kun anbefale andre dette firma til webopgaver af forskellig art. Ikke så meget pis, ikke så meget lir. Det funker!

Tobias Hamann