Principper
 

Vores principper - det vi bygger Almod Web Design på


Ekspertise

- vi er her for at hjælpe dig

Det handler om dig

Som kunde hos Almod er du og din virksomhed i centrum. Vi er her for med vores ekspertise, at hjælpe dig med at udvide din kundebase, og vokse som virksomhed. Udgangspunktet er dine ønsker og visioner, vi bruger vores erfaring og værktøjer til at få dem ført ud i livet.

Du bestemmer helt selv

Hvis du feks. gerne vil have rettet eller tilføjet indhold på dit website, kan du blot ringe eller skrive til os. Vi kan guide dig igennem selv at foretage ændringerne, foretage dem for dig, eller blot svare på eventuelle spørgsmål. Skriver du til os med ændringer, vil vi efterkomme dine ønsker, så snart vi ser beskeden. Så snart ændringerne er foretaget, kontakter vi dig, så du kan gå online, og se resultatet. 

Kontakt os

Ring eller send os en besked. Vi tager altid telefonen i hverdagene, og vi svarer tilbage på alle beskeder inden for 24 timer. Vi glæder os til at høre fra dig, og høre mere om, hvad du vil have ud til verden.


Promovering

- opmærksomhed skal skabes aktivt

Bliv set - lav noget larm

Synlighed på nettet er selvfølgelig altafgørende, hvis du har en webshop, men for langt de fleste typer virksomheder er online tilstedeværelse altafgørende. At have en gennemarbejdet strategi for web kan gøre en kæmpe forskel for din virksomheds succes, uanset branche.

Nå ud til dine kunder

Vi tager udgangspunkt i dine kunders behov når vi optimerer på dine muligheder for at nå ud til dem. Ved at analysere brugeradfærd, skaber vi de mest optimale løsninger, så du bygger bro mellem din virksomhed og brugerne af din online platfrom.

Ram plet

Vi kan hjælpe din virksomhed med at opsætte AdWords-kampagner som virker. Vi analyserer og optimerer kampagnerne, og giver jer månedlige rapporter, så I er sikre på at ramme jeres målgruppe effektivt og præcist.


GODT DESIGN

- er god forretning

Troværdighed

Hos Almod tror vi på værdien af godt design. Vi tror på, at alle virksomheder kan øge deres salg ved at have et stærkt brand, en tydelig visuel identitet og et veldesignet, professionelt website. Godt design tilføjer troværdighed til dine produkter og gør, at dit budskab fremstår professionelt.

Enkelthed

Men hvad er så egentligt godt design? Vores idé om det, tager afsæt i nordisk minimalisme. Det vil sige, at vi tænker i design ud fra en idé om enkelthed og klarhed. Den idé forgrener sig gennem hele vores arbejdsgang, og er et tydeligt kendetegn ved alt hvad vi laver.

Brugervenlighed

Godt design er brugervenligt design. Brugeren skal have den optimale oplevelse af et website, uanset hvilken platform det besøges fra. Derfor er alle vores websites udviklet som cross-platform grænseflader - altså webløsninger, der er optimeret til både smartphone, tablet og desktop computer. Se evt. nogle udvalgte eksempler på webløsninger vi har udarbejdet til andre kunder - og os selv.