Webshop

 

WEBSHOP

Sælg dit produkt eller service fra dit website.

Fuldt integreret og mobiloptimeret shop i WooCommerce eller Squarespace, hvor du har ordrestyring, lageroversigt og promovering af dine produkter samlet på en effektiv og elegant platform. Vi hjælper dig med at vælge den betalingsløsning som passer din forretningsmodel bedst, og integrerer den i din webshop. 

Webshop

 

BLOGGING

Et helt essentielt værktøj

Når det kommer til at opbygge en kundebase og sprede kendskabet til din virksomhed, kan en blog være et rigtig godt værktøj. Du kan endda promovere og sælge produkter direkte fra dine blogindlæg.

 

Webshop

 

Fotografi

Professionelle billeder til dit website

Uanset om det er custom photo shoot med en professionel fotograf, eller håndplukkede fotos fra verdens mest omfattende samling af redaktionelle billeder og arkivbilleder, er valget dit, vi leverer begge dele. Med adgang til Getty Images' billedebibliotek og et samarbjede med Sofie Mathiassen, kan du få lige de billeder, du drømmer om til dit website.

Webshop

 

Video

Det mest engagerende virkemiddel der findes

Video kan være effektivt og fængende medie til præsentere din virksomhed eller dit produkt. Almod samarbejder med Billedstøj, som har lavet film for bla. ambassader, madmagasiner og canadisk TV, og dermed har en bred teknisk og kreativ formåen. 

 

Webshop

 

Grafisk design

Dit visuelle udtryk

Vi designer og leverer både visitkort, brochurer og plakater. Hvad enten det er komplette visuelle identiteter med fonte, farver og former, der indkapsler og udtrykker dit brand, eller grafik til web-brug f.eks. som basis for browseranimationer.

Webshop

 

LogoDESIGN

Bliv genkendt

Med et veldesignet logo tilføjer du professionalisme og genkendelighed til dit brand. Et iøjefaldende og let genkendeligt logo kan inspirere kunderne til at handle med netop dig, og huske netop dig næste gang de handler. Læs mere.

 

Webshop

 

SEO

Søgemaskineoptimering

Vi sørger for at det mest basale såsom unikke url, XML-sitemaps og valideret HTML-kode er på plads. Og så kan vi optimere på keywords, title- og metatags samt metaformattering. Men effektiv søgeoptimering beror hovedsagligt på link-building. Her kan vi formidle samarbejder med blogs, og bruge sociale medier som en SEO-faktor. Kontakt os for høre nærmere. 

Webshop

 

AdWords

Effektiv og målbar marketing

Vi kan hjælpe din virksomhed med at opsætte AdWords-kampagner som virker. Vi analyserer og optimerer kampagnerne, og giver jer månedlige rapporter, der følger op på mål og strategi. På den måde kan I sikre, at jeres kampagner forbliver effektive og præcise. Kontakt os for at høre nærmere om priser mm.